B Doula 2021. prijava

Obuka za porođajnu doulu

22. - 26.9.2021. .

Otvaramo prijave za 3. osnovnu obuku za porodne doule u našoj lijepoj Hrvatskoj.
Sretne smo i ispunjene da već treću godinu za redom organiziramo Obuku za porodne doule, osmišljenu i prilagođenu našem podneblju i uvjetima koji vladaju u našoj regiji. Interes je izuzetno velik što nas jako veseli jer ujedno govori o nužno potrebnim promjenama u našem društvu vezanim uz potrebe nove majke, tj. nove obitelji. Budimo ta promjena koju društvo treba, stvarajući podržavajuće okruženje ženama u najosjetljivijim trenucima njihovih života. Žena za ženu!
 
Bitno nam je da te upoznamo prije obuke, stoga te molimo da ispuniš ovaj obrazac i priložiš svoj video. Video snimka ne treba biti profesionalna, bitan nam je sadržaj i da je zvuk dobar, kako bismo te mogle dobro čuti.
Bez brige, nema točnih i krivih odgovora, samo piši iz srca.

Step 1 of 3 – Osnovni podaci

 

B|DOULA FAQ

Imaš li još pitanja?

Evo i odgovora...

Mogu li doći s bebom?

Naravno, mi volimo bebe. Ako dijete puže ili hoda, s tobom treba biti osoba koja će brinuti o djetetu dok si na predavanjima.

Već sam prošla neku obuku.

Odlično! Dolaziš s predznanjem! Zajedništvo, znanje i ljubav koje ćemo podijeliti na ovoj obuci će te sigurno motivirati da se još više daš u ovaj poziv. Za razliku od stranih edukacija, ovu smo obuku utemeljile na vlastitom iskustvu rada u ovom podneblju.

Možete li mi organizirati prijevoz?

Nakon registracije ćeš pristupiti našoj Facebook grupi u kojoj ćeš upoznati ostale žene i spojiti se s onima koje putuju iz istog ili obližnjeg mjesta kao i ti.

Kako izgleda proces registracije?

Klikom na gumb za registraciju ćeš doći na stranicu s detaljnim koracima i registracijskom formom. Princip po kojem primamo sudionice na obuku je tko prvi njegovo, dakle ne odgađaj dugo svoju prijavu. Iz svake zemlje primamo po 5 žena, a tvoje mjesto je rezervirano tek uplatom pologa.

Na kojem jeziku se održava obuka?

Predavanja će biti pretežno na hrvatskom jeziku, kojeg govore sve predavačice. Budući da će sudionice iz Hrvatske, Srbije i BiH razumjeti predavanja, ostalima kojima nije sasvim ugodno sa hrvatskim, će se prevodit.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a za prijavu....gumb ispod 🙂

Pošaljite nam poruku

    B | DOULA je zajednički projekt

    X