ONLINE PRIJAVA

Obuka za postpartum doulu

23. - 27. OŽUJAK 2021.

Bitno nam je da te upoznamo prije obuke, stoga te molimo da ispuniš ovaj obrazac i priložiš svoj video. Video snimka ne treba biti profesionalna, bitan nam je sadržaj i da je zvuk dobar, kako bismo te mogle dobro čuti.
Bez brige, nema točnih i krivih odgovora, samo piši iz srca.

S ljubavlju,
B|Doula tim

Step 1 of 3 – Osnovni podaci

Cijene prilagođene zemljama

Želimo da ova edukacija bude dostupna cijeloj regiji. Otvorenost oko cijena nam je jako važna, a ovaj način smatramo poštenim, zbog toga su cijene prilagođene zemljama

Slovenija

450 €

Hrvatska

450 €

BiH

450 €

Srbija

450 €

B|DOULA FAQ

Imaš li još pitanja?

Evo i odgovora...

Mogu li doći s bebom?

Naravno, mi volimo bebe. Ako dijete puže ili hoda, s tobom treba biti osoba koja će brinuti o djetetu dok si na predavanjima.

Već sam prošla neku obuku.

Odlično! Dolaziš s predznanjem! Zajedništvo, znanje i ljubav koje ćemo podijeliti na ovoj obuci će te sigurno motivirati da se još više daš u ovaj poziv. Za razliku od stranih edukacija, ovu smo obuku utemeljile na vlastitom iskustvu rada u ovom podneblju.

Možete li mi organizirati prijevoz?

Nakon registracije ćeš pristupiti našoj Facebook grupi u kojoj ćeš upoznati ostale žene i spojiti se s onima koje putuju iz istog ili obližnjeg mjesta kao i ti.

Kako izgleda proces registracije?

Klikom na gumb za registraciju ćeš doći na stranicu s detaljnim koracima i registracijskom formom. Princip po kojem primamo sudionice na obuku je tko prvi njegovo, dakle ne odgađaj dugo svoju prijavu. Iz svake zemlje primamo po 5 žena, a tvoje mjesto je rezervirano tek uplatom pologa.

Na kojem jeziku se održava obuka?

Predavanja će biti pretežno na hrvatskom jeziku, kojeg govore sve predavačice. Budući da će sudionice iz Hrvatske, Srbije i BiH razumjeti predavanja, ostalima kojima nije sasvim ugodno sa hrvatskim, će se prevodit.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a za prijavu....gumb ispod 🙂

POZOVITE NAS!
(+123) 456-9989
ILI
Pošaljite nam poruku

    B | DOULA je zajednički projekt

    X